L O L E K D E S I G N

Oferim servicii complete de Marketing Online!
Compania ta are nevoie de o strategie eficientă de online marketing?

Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare SEO în conformitate cu algoritmii motoarelor de căutare. On Page și Off Page SEO, Audit și consultanță SEO. Afacerea ta devine vizibilă!

Google Ads | AdWords

Creăm și administrăm anunțuri pe Google Ads (fostul AdWords), în acord cu strategia generală de online marketing, pentru a genera trafic pe website și vânzări.

Social Media Marketing

Ne ocupăm de administrarea conturilor tale de business în rețelele de socializare (Facebook, Instagram, LinkedIn): creare conținut, plan editorial, publicitate (Ads).

Remarketing

e se întâmplă cu toți acei oameni care, cel puțin o dată, au interacționat sau și-au manifestat deja interesul pentru brandul sau compania ta? Avem noi grijă de ei! 🙂

Email Marketing

Îți dezvoltăm o bază de date, creăm o strategie pentru newslettere și te ajutăm să comunici eficient cu potențialii sau actualii tăi clienți. Este canalul cu cel mai bun ROI!

Training și Consultanță

Pe lângă raportul lunar privind evoluția și rezultatele obținute, îți oferim ție și echipei tale training și consultanță. Vei putea lua și pe viitor decizii inteligente de business!

ÎMBUNĂTĂŢEȘTE-ȚI PREZENŢA ÎN MEDIUL ONLINE...

Alături de o agenție de marketing online cu experiență

Îți construim prezența în mediul online într-un mod inteligent și eficient.

Suntem specializați pe SEO și, de cele mai multe ori, preferăm (nu în mod exclusiv, însă) proiectele care ne permit să începem munca de aici – de la optimizarea pentru motoarele de căutare.În toate celelalte metode și tehnici de online marketing pe care le dezvoltăm, ca agenție de online marketing, vom ține cont de scopurile și obiectivele de business stabilite.

„Nu e despre cum să începi, ci despre cum să te faci remarcat” – Steve Case

Contact

Email: office@lolekdesign.ro
Phone: +40 (784) 444 194